Gebouw

LabS55 is een markant pand dat bestaat uit kantoorruimtes en bedrijfsruimtes;

Units

Alle informatie over bedrijven en huur;

Nieuws

I AM College opent nieuwe vestiging in Den Haag;

De interesse voor onze opleiding blijft groeien, daarom openen we na de zomervakantie een nieuwe vestiging in Den Haag. Door deze uitbreiding wordt ons onderwijs toegankelijker voor studenten uit deze regio en kunnen we nog meer jongeren voorbereiden op een ondernemende toekomst.

www.iamcollege.nl

Verhuur Labs55;

Ook huren in Labs55? Neem contact op met Pactum Vastgoed. Contact via Pactum Vastgoed

Nieuwe eigenaar Labs55;

M7 Real Estate is een toonaangevende Europese fonds,- asset en property manager gespecialiseerd in commercieel vastgoed. Momenteel is M7 Real Estate actief in de volgende gebieden UK, Denemarken, Duitsland, Polen, Frankrijk en Nederland. M7 Real Estate managet in totaal een portfolio van 1400 assets met een waarde van ca. €8.1 miljard. Contact via Email M7RE

Dune Agency heet voortaan It’s me Model Management;

Opgericht in 2010 door Marjolein als Dune Agency en per 1 september 2017 omgedoopt tot It's ME Model Management. It's ME Model Management is een modellenbureau wat een klein maar krachtig bestand vertegenwoordigt voor onder andere Fotografie, Shows en Commercials. Het team bestaat uit twee gedreven agenten die lange tijd ervaring hebben opgedaan in de business voordat ze hun eigen agentschap zijn gestart. Door het sterke netwerk in de modewereld zijn we in staat om carrières van modellen te lanceren en verder te ontwikkelen. We focussen ons hierbij op Model Management, wat betekent dat we per model een individueel plan maken om er voor te zorgen dat we altijd het beste uit een model zullen halen.

Nieuwe locatiemanager van Labs55;

Wesley Binken is de nieuwe locatiemanager van Labs55 o.a. verantwoordelijk voor de exploitatie van de units in bedrijfsverzamelgebouw Labs55 en is naast Mario de huismeester aanspreekpunt voor de huurders. Wesley is te bereiken via verhuur@labs55.nl

Anikey Studios brengt Trippel Trappel Dieren Sinterklaas film uit;

Radio opnieuw uitgevonden;

Lees artikel (pdf)
Unit 41: Radiowinkel

Eerste gestolen scooter opgespoord met gps;

Lees artikel (pdf)
Unit 41: Scootsecure

Volskrant artikel - Animatiefilm Trippel Trappel;

Lees artikel (pdf)
Unit 18: Anikey Studios

Scooterdiefstal in de smiezen;

Lees artikel (pdf)
Unit 41: Scootsecure

Als ons zweefvliegtuigconcept slaagt, zijn er straks geen windmolens meer nodig;

Lees artikel (pdf)
Unit 5,12-15: Ampyx Power

Anikey Studios valt in de prijzen;

Op 20 maart 2013, de openingsavond van het Holland Animation Film Festival (HAFF), ontvingen Paco Vink en Albert 't Hooft van Anikey Studios de vakprijs voor 'uitmuntend vakmanschap'. Zij kregen deze prijs voor hun korte animatiefilm Fallin' Floyd. De Vereniging van Nederlandse Animatie Producenten reikte deze vakprijs uit op basis van de vormgeving van de dynamische animatie van achtergronden en karakters uit de film.
Zondag 24 maart won Fallin' Floyd tevens de Publieksprijs Nederlandse Animatie.

www.anikey.nl

Sanne Bas is in de mode;

SNAPSHOT001 - van Sanne Bas-Weverling
Lees nieuwsbrief


nieuwe website live;

Op 27 september is de nieuwe website van LabS55 live gegaan. Om geïnteresseerden in en toekomstige huurders van LabS55, het nieuwe gebouw voor creatieve makers, optimaal te informeren over de voortgang en huurmogelijkheden heeft de Gemeente Den Haag de website www.labs55.nl opgezet.


officiële opening LabS55;

Op 14 april 2011 wordt op spectaculaire wijze het bedrijfverzamelgebouw LabS55 geopend. In het gehele gebouw zijn diverse activiteiten en je kunt kennis maken met de unieke bedrijven die zijn gevestigd in dit inspirerende gebouw. Het thema is “Join the Process“, want net als in een lab,vinden er in LabS55 vele interessante processen plaats. De opening zal worden afgesloten met een swingende netwerkborrel.